a heart of ricotta e. .. swap spots
When I saw the post of ZioPiero of homemade cottage cheese I could not resist .... I had to do it ! The recipe is taken from here moon pies. Fascella had some heart-shaped ... so good and cute!
the recipe:
2 l of fresh whole milk (I used the fresh semi-skimmed ricotta .... I'm wrong but it was good) 4
tablespoons lemon juice 1 teaspoon salt
pay milk and salt in a saucepan and bring to almost boiling. stirring occasionally to prevent il velo del latte. appena comincia a muoversi un pò ma ancora non bolle del tutto versare il succo di limone e mescolare per qualche minuto. il latte comincerà a cagliare e si formano dei grumi. prendere il composto con un mestolo, passare attraverso un colino schiacciando leggermente con un cucchiaio e metterlo nella fascella. far raffreddare e sgocciolare un pò. si conserva in frigo per 24 ore.
e adesso invito tutti ad iscriversi allo swap a pois...di unazebrapois ...bellissima iniziativa!!! cliccate sul link leggete il regolamento e lasciate un commento....dai su...non serve avere un blog!!!
0 comments:
Post a Comment