Tuesday, February 15, 2011

How To Make Medusa Wig

hands of fairy

desserts are more simple than the desserts are good ... take the "new Italian pastry, just to say something new, you want to put un'apollina filled with cream or custard and one filled with nutella? ? and the baba?? cabbage stuffed with nutella baba not only eat but you can not even hear baba nutella .... noooo! ok, I'm a little biased, I love the custard cream nutella but its not ... sometimes I put it on bread but it is an extraordinary event in the house if I Nutella! you like the "new pastry"?

Pastra browse
sugar

stendere la pasta sfoglia circa 3mm formando un rettangolo o un quadrato con un lato di circa 30 cm l'altro anche più lungo.cospargere di zucchero da entrambi i lati. portare gli estremi del lato da 30 cm verso il centro, poi di nuovo gli estremi verso il centro. unire i due lati formano una sorta di rotolo. con un coltello ben affilato affettare il rotolo. le fette dovrebbero avere lo spessore di 1 cm circa, sembrano tanti cuori. cospargerli di zucchero appiattendo anche un pò. disporli sulla teglia foderta di carta forno. metterli in frigo per circa 30 minuti. cuocere in forno a 220° già caldo. a metà cottura, circa 5 minuti, capovolgere le mani di fata. lo zucchero candy and you risk burning the whole.

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