For doses I always go to the eye, depending on whether the cook for a main course or for the finger food. As an indication, for a meter of chicken sausage are a cup of flour, a small glass of a good balsamic vinegar, half a glass of milk, a teaspoon of paprika, shallot, a clove of garlic, a sprig of rosemary, oil extra virgin olive oil, half a teaspoon of sugar, salt and pepper.
Remove the skin from the meat, divide it into small pieces approximately 2 cm in length each well and dredge in flour by removing the excess flour. In a large skillet you dry shallots in two tablespoons of oil, being careful not to let him take color, with a clove of garlic, peeled and lightly schiacciato. Versate i bocconcini nella padella, fateli ben rosolare e insaporite con sale e pepe. Nel frattempo, in una piccola casseruola fate scaldare l'aceto e il latte e unitevi lo zucchero, la paprika e il rametto di rosmarino. Non appena inizia a sobbollire, versate tutto nella padella con le salsiccine e lasciate che si insaporiscano bene e che si addensi l'aceto diventando una cremina. Eliminate l'aglio e il rosmarino e servite.
Le salsiccine saranno pronte quando la crema di aceto le avrà morbidamente rivestite, ci vorranno appena 2 minuti da quando la versate in padella. Se desiderate un sapore più intenso di aceto, potete tranquillamente omettere il latte, ma personalmente preferisco un gusto più delicato.
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