Saturday, January 8, 2011

Cause Of Broken Capillaries




delicate and crumbly is used especially in the small pastries, it is very easy to prepare and only requires some changes in addition to compliance with the dose.

to be about 60 puffs: 1 / 4 l water, 125g flour, 4 eggs, 125g butter quality, a pinch of salt and a teaspoon of sugar. Pour water
in una casseruola antiaderente, unite il pizzico di sale, lo zucchero e il burro taglato a pezzetti e lasciate sciogliere bene sul fuoco dolce. Non appena inizia a sobbollire versateci la farina precedentemente setacciata. Iniziate a mescolare bene per 10 o 15 minuti, o almeno fino a quando il composto non risulti liscio, asciutto e ben compatto.
Ritirate la casseruola dal fuoco e unite un uovo alla volta mescolando bene e non aggiungendo il successivo fino a quando il precedente non si è completamente integrato al composto.
Con queste dosi avrete circa 700g di pasta bignè cruda.

Per formare dei bignè da riempire con panna montata e creme, inserite l'impasto in una sac à poche munita di una bocchetta liscia da circa un cm. Foderate a plate with waxed paper and piles of deponetevi the size of a cherry, each one separated by about 3 cm.
Bake in preheated oven at 190 degrees for about 20 minutes, holding a wooden spoon between the oven and the door to keep a little gap which will serve to lift the puffs of steam during cooking, thus averting the danger of finding limp when out of the oven.
soon will be well puffed and golden remove them from the oven and let cool on a rack, I used one of those who serve for drying fresh pasta.

0 comments:

Post a Comment