Wednesday, January 5, 2011

Quotes About Pat Tillman

chickpea flour pancakes


After tasting the porridge in Lerici, I was seized with an irresistible desire to do it again at home and like a good 'cook' I did not lose much time. Too bad that what can be found in the streets and restaurants in Liguria has nothing to do with what you can do at home. You need the right oven, the pan is not right ... but failed badly ... then enjoyed a ham with the C maiuscola, anche una suola da scarpe diventerebbe buona!
La preparazione è piuttosto semplice, le dosi si intendono per una teglia da forno di circa 38-40 cm di diametro: 250gr di farina di ceci, 500ml di acqua, due cucchiai di un buon olio extravergine più un pochino per ungere la teglia, sale, pepe e rosmarino se vi piace.

Setacciate la farina e raccoglietela in una ciotola capiente, unite l'acqua poca per volta e mescolando con una frusta, stando quindi attenti ai grumi. Coprite e tenete a riposo a temperatura ambiente per almeno 3-5 ore, meglio se per tutta la notte. 
Passato il tempo di riposo raccogliete la schiumetta in superficie e condite l'impasto con oil, salt, pepper and rosemary.
Now grease the baking pan and pour the liquid mix from the edges inward to bring the oil droplets on the surface. The flour must be at least 5 mm thick and up to 1 cm. Bake in preheated oven at 250 degrees for about 20 minutes. Should form a nice crust and even amber.
Serve still warm with meats, cheeses or with a nice spread with pesto from Liguria.

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