Wednesday, January 12, 2011

How To Put On A Girdle

the woodcutter Barley Soup of the evening drunk


As often happens, the recipes are the best improvised. This barley "risotto" with mushrooms and a nice watering of beer, I chose a light for a more delicate flavor, but I suppose if you like you can also groped with a dark, would not una rossa...ma vedete voi. Magari fatemi sapere!
La particolarità di questo piatto non è tanto la presenza della birra, quanto il modo in cui l'ho utilizzata. Comunque andiamo con ordine, partiamo dagli ingredienti (per due persone): 100g di orzo perlato pronto per essere cotto, 100g di funghi surgelati, 4 o 5 funghi secchi tritati finemente nel mixer, uno spicchio d'aglio, olio extravergine d'oliva, prezzemolo, burro, parmigiano grattugiato, un bicchiere abbondante di birra, brodo vegetale, sale e pepe.

Tritate finemente l'aglio e fatelo soffriggere in un filo d'olio per un minuto, senza fargli prendere colore. Versatevi i funghi surgelati e lasciate che la loro acqua evapori completamente. Unite poi l'orzo, toast for a few seconds and sfumatelo goccino with a beer. Season with salt and pepper.
Meanwhile prepare the concoction that will be used to cook the barley in a saucepan, put a portion of soup and a beer, the powder of dried mushrooms and heat so that the alcohol evaporates and the mushrooms give off the beer their intense flavor. Use a ladle at a time of this broth to cook the barley as you would a risotto, it will take about half an hour.
Remove from heat and stir while it is still the wave with melted butter, grated Parmesan and chopped parsley.

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