Friday, January 21, 2011

How To Tie A Jacobite Shirt

bread grains, seeds and yogurt

Amo fare il pane in casa, con qualunque tipo di farina, di semi e altri ingredienti che lo rendono speciale.  Oggi ho provato a sfornare queste pagnotte, che hanno una crosta croccante e una mollica super sofficissima! 

500g di farina (la miscela conteneva della farina 00, della farina di segale, di riso, d'orzo e d'avena), una bustina di lievito secco, 125 g di yogurt naturale bianco, un cucchiaio di olio extravergine, circa 100g di acqua tiepida, semi di sesamo e semi di girasole a piacere, rosmarino secco, sale. 

Impastate bene gli ingredienti fino ad the dough is soft and compact regulator then adding a little 'flour or water. form a ball, score the surface with an x, cover with a damp towel and let rise for 3-4 hours in a warm place without drafts.
reshuffle a few minutes and form loaves or shape you like, slit and let it rise an 'other now placed on baking paper on a baking tray.
Preheat the oven to 200 ° by placing a bowl of water at the bottom of the oven in order to maintain constant moisture during cooking.
Grease the loaves with a mixture of oil and water by lowering the temperature and bake at 180 degrees.
will be ready after about 20-25 minutes.

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